fredag 13. mars 2015

Romeo og Julie

I år setter Alf (Alfarheim lille friteater) opp Romeo og Julie. Det er en spennede prosess å være deltakende i, og nå er det snart bare en liten uke igjen til premieren. Det er gallapremiere fredag 20.mars kl.19.30, med drinker og kanapeer servert først fra klokka 18 i kulturhuset. Som kostymeansvarlig har det vært en litt annerledes måte å tenke kostymer på da handlingen er lagt til nåtiden med tanke på klær, og skuespillerene skal være tidsmessig rett kledd som tenåringer/unge voksne. Spennende!

Her er omtalen:
I år går teateret bort fra musikkteatersjangeren, og beveger seg inn i den klassiske litteraturen. Nå er det Shakespeares Romeo og Julie som skal vises for Elverums befolkning! Mens det tidligere har vært barnehager og småskoler som har vært målgruppen, passer nok årets forestilling best for barn fra 6. klasse og oppover.
Julie spilles av Eira Norheim, mens Anja Ajer Thompson er Romeo. At det er to jenter som spiller hovedrollene er ingen tilfeldighet - ALF ønsker å fortelle en historie om kjærlighet som er løsrevet fra tids, sted og kjønn. Instruktør Morten Haug påstår at ALF er blant Norges beste barne- og ungdomsteater, så nå har Elverums befolkning virkelig noe å glede seg til!

Billetter fås kjøpt her: http://www.filmweb.no/elverumkino/kulturprogram/


Jeg gleder meg og har allerede kjøpt billetter til premieren!

Ingen kommentarer: