søndag 30. august 2009

Navne bånd

Da har jeg bestilt navnebånd til å sy på mine sy produker. For hva er vel et sy produkt uten navnetag?? Bestilte herfra: minanamnband.se etter anbefaling. Det blir spennende!

3 kommentarer:

Cathrine Hestad sa...

Hei! Koselig du stakk innom bloggen min:)velkommen igjen!
Da venter jeg i spenning på hva som dukker opp på bloggen din her etterhvert:)
Du sa du hadde lagd og solgt mange av de bleieposene...
Hvor mye har du solgt dem for? Jeg tenkte rundt 150... Er det grei pris??
Hadde du lomme på dine, eller enkle med bare et rom?? Jeg blir ikke helt enig med meg selv hva jeg skal satse på... praktisk med ei ekstra lomme... men litt dill å lage, og designen blir ganske forskjellig hvis det blir lomme på. Jeg har prøvd en del forskjellige varianter i helga, men har ikke helt kommet frem til et resultat jeg liker godt... ser ut som det ender opp med den uten lomme, bare helt enkel..
Takker for tips!!:)

Katrine sa...

Hei! Jeg startet å selge mine for 70,- og endte opp på 100,- etter hvert som jeg fikk mange bestillinger og måtte gå til innkjøp av stoff... (de jeg begynte å sy ble sydd av restestoff jeg hadde liggende fra tidligere prosjekter) Men 150,- høres jo ikke så ille ut da med tanke på jobben og pris på stoff. Jeg hadde ikke lomme på mine, men husker en spesialbestilling hvor kjøperen ville ha hempe på baksiden og knapp i stedet for borrelås...

Cathrine sa...

ok! Ja, det tar jo litt tid og stoffet koster jo også litt, så 150 syns jeg de er verdt:)
spennende å se hva du legger ut her på bloggen etterhvert! Fine de bleieposene dine også!
Ha ei fin uke!