søndag 30. mai 2010

30 day shred og giveaways...

I dag har det faktisk gått 30 dager siden jeg startet opp med "30 day shred", jeg har kun hoppet over 2 dager, 17.mai og en annen dag da jeg sovna fra alt.... men det har gitt resultater!!

Jeg er hoppende glad for at jeg startet opp med det, det har gitt meg blod på tann, så jeg kommer ikke til å slutte med det første. Det er så lettvindt å gå i kjelleren og trene i 20 minutter, det har jeg tid til uansett. Som regel blir det på kveldstid etter at minstemann er lagt, eller på formiddagen når jeg har fri/ i helgene. Merker at jeg tar i mer og er like sliten, om ikke mer nå enn da jeg startet! Det har også hatt en positiv effekt på den vonde foten min - den er ikke stiv eller vond lengre!! Jeg kan til og med jogge nå :o)


Totalt på disse 30 dagene har jeg gått ned 5kg, midjen har minsket med 7cm, hofta/rumpa med 8cm, lårene med 4cm og grevinneslenget med 3cm!Kom over en flott giveaway på bloggen til byVeronica:

Trekkes 18.juni

På bloggen til En Liten Blanding Smådrops kan du vinne det nydeligste lilla englemaskesjal...

Trekning 25.juni (på minsten sin bursdag!)

4 kommentarer:

Veronica sa...

Wow! Så gøy at det ga resultater!! Og, takk for at du deltar på min give-away!:)

Hjertelill sa...

Takk for koselig kjolekommentar. Så flink du har vært! Jeg er bare så svak i viljen til slikt...

Trine sa...

Oi-oi-oi... Flink!!! Jeg vurderte dette opplegget. Men la det fra meg. Nå ble jeg inspirert til å revurdere.... ;)

3prinser sa...

det kreves ikke så mye viljestyrke... ikke mer enn å få tenåringer til å gjøre lekser, rydde rom osv... + at det gir overskudd til å takle flere utfordringer ;)