søndag 4. juli 2010

Historien om en sofa

Den vil dere høre - ikke sant??
Historien begynner med at prinsemannen og jeg fikk pusset opp gang/ hall/ stue/ spisestue og fikk ny pipe/ peisovn i stua før jul 2009. Vi hadde en gedigen peis og mur + fakemur på flere vegger som vi var mektig lei av, vi bestemte oss for å få den fjernet og å legge nye fliser i hallen og flytte noen vegger (tenk de kjørte bort 3 hengerlass med mur...)

(ny ovn)

Med "ny" stue kom kravet om ny sofa ganske raskt... den vi hadde, to 3-setere i brunt skinn, var rimelig sliten og hadde til og med hull flere plasser... Vi ønsket derfor oss penger til ny sofa i julegave, og det fikk vi.

Valget falt på Bohus, og på en sofa i moduler som heter Free Soft fra Formfin. Det fine med moduler var at vi kunne få den akkurat så lang/stor som vi ville :o) Sofaen ble bestilt, vi fikk til og med med oss nyttårstilbudet, og etter bare 4 uker ankom sofaen til stor glede.

Ut for de gamle, og med en "Gis bort ved henting" annonse på finn ble de borte på under 2 timer... Vi pakket ut og satte sammen den nye sofaen og var veldig fornøyde med form og plassering, helt til vi oppdaget at vi ikke hadde fått rett fyll i ryggputene...

Det viste seg at Bohus hadde bestilt feil innmat i ryggputene, men det lot seg lett fikse i følge ledelsen der, de bare bestilte ny innmat til samme sofa. Ja, ja tenkte vi, det var jo enkelt. Ingen sure miner, vi hadde jo tross alt en sofa å sitte i. Det gikk 2 uker og vi fikk beskjed om at nå kunne vi hente putene. Glade reiste vi ut på Bohus og hentet hjem putene, som viste seg å være 4 skrå hjørneputer av den største størrelsen, ikke 1 stor hjørnepute, 1 liten hjørnepute og 4 vanlige som vi trengte...

Ut på Bohus bar det med putene igjen, de kunne ikke skjønne hvorfor fabrikken hadde sendt oss feil puter og lovte å bestille nye sporenstreks. Nye puter ankom etter 2 uker og da hadde fabrikken sendt oss 6 store hjørneputer...

For å gjøre en lang historie kort - vi skriver 4.juli i dag, og enda har vi ikke fått riktig innmat til putetrekkene... 5 ganger har de sendt oss "feil" puter, det eneste riktige i sofaen nå er en liten og en stor hjørnepute. Sist sendte de 4 små hjørneputer, og mente at de passet inn i de vanlige putene... det var bare å presse dem inn, så ville de gå seg til etter hvert... problemet var bare at de små hjørneputene ikke fylte ut trekket...

Vel, siste forsøk nå er at Bohus har sendt av gårde de 4 trekkene, i håp om at de da klarer å fylle dem med riktig pute inni. Så får vi se da... Som plaster på såret har vi fått ett gavekort på 1000,- fra Bohus siden feilen opprinnelig lå hos dem i og med at de bestilte feil innmat i utgangspunktet. Ingen sure miner...Så derfor har nå min "nye" sofa for anledningen trekk av pledd... og nye pynte puter :o) Den som venter på noe godt, venter sjelden forgjeves... eller??

5 kommentarer:

sigrid sa...

Wow det var litt av ei historie..
Vonar den endar godt!!

Pia sa...

Ingen god Bohus-reklame - men ålreit at dere fikk et gavekort,da, det skulle egentlig bare mangle!
Vi hadde også en sånn mega murpeis som vi reiv ned for noen år siden, og fikk en snerten ovn i steden - angrer ikke!

Namaste sa...

Guhu!!
Sjå meg hadde det nok blitt sure miner itte kvart, så eg må sei du e tålmodig.
Ingen fare med så flotte tepper og puter da :o)

Trine sa...

Fryktelig kjedelig med sånne vente-ting... Men det blir nok bra til slutt, skal du se. Og veldig fin sofa, forresten! :)

Bergljot sa...

Hjelpe meg for noe surr! Jeg har også modulsofa fra Bohus, men den satt på første forsøk. Skulle gjerne hatt gavekortet, da;-) Takk for spor i bloggen min, forresten;-)