lørdag 10. juli 2010

ønskeliste

Fikk en utfordring fra Pia om å finne 7 ting jeg ønsker meg....


Vel, aller først - det være TING/SAKER man ønsker seg? Siden det ikke lå så mange føringer med denne utfordringen velger jeg å tolke den dit jeg vil... så her kommer lista mi:

1. aller først ønsker jeg meg SNILLE, velvillige, lydige barn som alltid er venner og vel forlikte... vet det er banalt, men har ønsket meg det til jul og bursdag i alle år uten å få det, så kanskje nå??
(ikke det at jeg tror snillheten kommer seilende på en planke akkurat, men det er jo lov å håpe...)

2. Nye truser?! Gjerne noen eksklusive...

3. de har mye fint på epla, som denne - Håndtrykket pung med peon i rosa og bringebærrødt - fra Strand
4. et trykk av Carambatack Design... utrolig mange fiiiine...


 5. et Ivie Ridge smykke som dette:

 eller kanskje dette...


6. en 15 eller 13 tommer macbook pro...


7. Tresko fra Calou...Det er sikkert mange flere ting jeg ønsker meg, klarer bare ikke å komme på noe i farta... her i mitt barndomsferieparadis hvor vi for tiden tilbringer ferien, er nettet alt for ustabilt til at det går ann å surfe på nettet etter ting man ønsker seg i flere timer, så... det får bli som det blir :o)

Sender utfordringen videre til Hege som har bloggen Skogly Nordre, Lill med Hjertelill og Jeanett med Jeanette's gleder :o)

Ps. I kveld ligge minstemann i telt sammen med mellomste... han var fast bestemt på at det skulle han, så bestemt at han hentet dyne og pute ned fra senga si og dro det ut i teltet helt på egen hånd... lurer jo litt på hvordan det skal gå, om det blir rabalder i natt hvis han våkner og må tisse for eksempel... hihi - han er jo en liten tøffing da ;o) fortsettelse følger i morra...

3 kommentarer:

Pia sa...

Jeg tror ikke at det var noen strenge føringer;)
Masse fint du ønsker deg! Skulle gjerne hatt nr.1 jeg og;)

Kaspara sa...

God morgen
Ja takk sier jeg til de hvite treskoene, den vakre pungen i rødt og rosa og hvem ønsker ikke en snill verden full av glade kreative barn utstyrt med masse empati???
Tresko gir virkelig nostalgiske følelser. Vokste opp i tresko! Husker jeg hadde noen knallgule blant annet, men det var kjekt å ha noen andre på lur, for det var ikke alltid like kjekt å hoppe strikk med tresko.
Ha glade sommerdager!
Stor hilsen fra kaspara

Lill sa...

Takk for utfordringen....mye fint man kan ønske seg både av materielle ting og annet:))
Klem fra sørlandet