torsdag 12. august 2010

nye bleieposer

I går hadde jeg "ingen ting å gjøre" - så da satte jeg meg ned å sydde 2 nye bleieposer for salg. En i grønnt og en i blått. De koster 150,- per stykk + porto på 16,-...Send en mail til frufosse at gmail dott com dersom du er interessert. Begge kan få trykket navn på, på baksiden.

7 kommentarer:

Lill sa...

Hei. Virkelig fine bleieposer:))) Har spurt tidligere, og det er mulig du har svart, men hvor kommer melkekartongstoffet fra??? Er så fint. Si fra om du vil bytte litt mot noe annet.

Barbros lille atelier sa...

Kjempefine bleieposer! Blir nok ikke vanskelig å få solgt disse:-) Utrolig fine stoffer. Og jeg lurer også på hvor du har fått tak i melkekartongstoffet. Det er bare sååå stilig!

Klem

3prinser sa...

Melkekartongstoffet kommer fra sengetøy på hytta... bestefar kjøpte i sin tid flere ruller stoff som han satte min mor og mormor til å sy sengetøy av ;) Har desverre ikke mye, tok bare med meg en rest hjem nå... men dersom jeg kan få min mor til å sende meg noen av dynetrekkene nedover er det mulig at jeg kan være interessert i å bytte ;)

Namaste sa...

"Viktig melding"!:

Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

Spre budskapet :o)

http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

Og fiiine bleiepåsane så vente på et nytt, godt hjem ;o)

Trine sa...

De er så fine! Jeg hadde stooooore planer om å sy bleieposer, da tvillingene skulle komme. Nå er de 2 år ..... og fremdeles ligger bleiene i en plastpose i veska. Snakk om sløvhet!

Pia sa...

Du er virkelig i siget, nå! Flotte bleieposer!

Lina sa...

Skikkelig stilige bleieposer må jeg si. Det hadde jeg aldri kommet på å lage selv. Det er bra det finnes kreative folk som deg her i verden!!!! :)