onsdag 4. august 2010

nyfødt gave og litt reklame

En av mine mange fettere (ja, jeg har maaange av dem) fikk endelig sitt første barn, en gutt, på min pappas bursdag, 20.Juli. Siden alle sysakene mine var med på hytta (hadde et par prosjekter på lur), bare måtte det syes en bleiepose som gave til de lykkelige foreldrene. Tenkte det ville være litt morro å trykke noe på den og bruke litt bånd og slikt til pynt. Sånn ble den, Iben Christoffer sin bleiepose :o)


Disse er praktiske å ta med seg når man skal ut en liten tur og ikke vil ta med hele stelleveska, eller når barna begynner å bli store men fortsatt bruker bleie. Det er jo veldig typisk at man når men ikke har pakket med seg noe fordi man bare skulle ut en liten tur, så bæsjer de... jeg har også fått opplyst at de er meget praktiske til bærere, og til å ta med seg/ ha liggende i bilen... de har plass til 3-4 bleier, salve, våtservietter mm. De er foret og har lukking av borrelås.

Syr gjerne på bestilling, med eller uten trykk, i en type stoff eller som denne i striper med forskjellig stoffer, noen gamle og noen nye :o) Du velger da fargekombinasjon selv. Disse koster 150,- + porto. Send en mail til frufosse at gmail dott com dersom du er interessert :o)

4 kommentarer:

Pia sa...

Åh, så flott! Jeg har en bleiepose, de er praktiske når man bare skal en liten tur utpå, ja!

Lill sa...

Å, den var kjempefin fruFosse:)) la spesielt merke til "melkekartong" stoffet i "lokket"...er det retro eller nytt?

3prinser sa...

"Melkekartong" stoffet er gammelt sengetøy fra hytta Lill. Bestefar kjøpte i sin tid flere ruller av dette stoffet og satte min mor og min mormor til å sy sengetøy av det... mange er fortsatt inntakte og er i bruk, men dette er fra en rest etter et omsydd dynetrekk, som jeg freidig knabbet med meg ;)

Nina sa...

Så fin ;). Hvordan klarte jeg meg uten en slik da jeg hadde småtasser. Å skifte bleie må jo nærmest bli lystbetont når man er ute på tur da ;). Og trykke???? Impo ;).

Gled deg til MacBooken din du ;). Jeg har hatt min i 2,5 år snart. Har ikke blitt helt fortrolig med Officepakka - etter 20 år med pc - men det er sannsynligvis bare latskap. Datteren vår fikk en Mac Pro i vinter - og hun skjønner ikke hva jeg snakker om ;). Til bilder og til musikk kaster jeg en sekser - lett. Den låser seg ikke. Den logger seg på på 1 - 2 - 3 uten å sitte å vente. Love mine. Jeg har hatt en liten telys-ulykke med min. Klarte å grille litt av skjermen - slik at plasten smeltet - men den overlevde. Kan sannsynlivis bare skifte skjermen, men har ikke kommet så langt. Har jo slik utvidet innboforsikring fra Utdanningsforbundet.

Hei og hopp!