torsdag 7. oktober 2010

Flere skatter...

Jeg har nå alt i alt gjort 4 byttehandler med melkekartongstoffet mitt, og har fått de flotteste skatter tilbake. Stoffmengden min med retro stoffer har økt betraktelig! Blir både salig og lykkelig av å titte på det... Noen av stoffene er så fine (hjertebankstoff) at jeg nesten ikke tør klippe i de :o) Godt det er andre retrostoff gale damer runt om i bloggeverden som skjønner hva jeg snakker om!
Har fortsatt mer jeg kan bytte bort dersom du er interessert :o) send meg en mail på frufosse (at) gmail (dot) com! (stoffet det er snakk om ser du i et innlegg lengre ned)

I dag måtte jeg bare kjøper meg KK´s julehefte - har lest om det rundt om på de forskjellig bloggene, og når noen av mine favoritt bloggere er representert til og med, var det ikke tvil i mitt hode - bladet måtte bli med hjem. Har ikke fått lest skikkelig i det enda, bare bladd litt, men jeg gleder meg til litt inspirasjon!

3 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, ja, jeg skjønner ihvertfall godt hva du snakker om:-) Nå har jeg godt og sett på melkekartongstoffet i flere dager, og vet sannelig ikke om jeg har hjerte til å sette saksen i det...

Og KK´s julehefte er kommet i hus her og. Kjekt med litt inspirasjon.

Klem

Trine sa...

Så mange fine stoffer! Og Barbros engler :)

Pia sa...

Jeg hadde tenkt til å skrive akkurat det som Trine hadde skrevet. Men da får jeg heller si : Enig med Trine! Og god helg!