søndag 17. oktober 2010

om tiss og bæsj... og produktiv dag

Fordelen med å ha valp i huset er at man står tidlig opp... det må man bare dersom man ikke vil ha tiss og bæsj i hvert eneste hjørne i huset... Milla har blitt veldig flink de siste dagene, hun har nesten ikke tisset inne, og i alle fall ikke bæsjet, hvilket hun forøvrig bare har gjort inne 3 ganger, og det de tre første dagene vi hadde henne... Hun løper til terasse døren når hun må ut, siden det er den veien vi har gått ut med henne for å tisse og bæsje. Vi har satt opp en løpegård i forlengelsen av terassen, så da kan hun løpe, leke og kose seg på terassen og gå ned på plenen for å gjøre sitt fornødende. Det handler bare om å være oppmerksom på hva hun vil, så de få gangene hun har tisset inne de siste dagene er det ene og alene fordi vi ikke har vært oppmerksomme nok. Ellers er hun en skikkelig skøyer, hun stikker av med det meste hun finner, løper å gjømmer det og biter på det meste... og når hun har vært vill og gal en stund, blir hun helt utslitt og sover leeenge...


I dag har vi vært ute i hagen mesteparten av formiddagen, vi har rakt og ryddet, det har vært en deilig høstdag, med sol og fin temperatur. Spiste til og med lunsj ute :o) Deilig!
Deretter tok vi turen til Plantasjen og handlet 8 Erikaer som ble plassert i utekrukkene, 3 stykk i to av dem og de to siste i en krukke. Milla kjørte for første gang i bilburet sitt, og det gikk over all forventning. Hun klagde litt i starten, men slo seg så til ro :o)

For å fortsett den gode trenden satt jeg igang med å stryke alle stoffene jeg vasket i går... så nå ligger det en pen stabel ferdig vasket og strøket stoff ved siden av meg :o)


Siden ble det også tid til å sy veske til mistemann i huset... en svømmeveske. Han har mast om å få veske siden jeg sydde den første bursdagsveska...


Så da ble det en veske med teflonbelagt duk inni så den ikke skal bli våt av svømmetøyet, og med en herlig miks av gamle og nye stoffer på utsiden. Og minstemann, han ble superfornøyd... :o)

5 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Naw!!!
Gratulera med nye skjønne liten ein!
Vår e allerede 10 mnd visst, men huske tiss og bæsj som om det var i går ;o)

Kosa dåkke masse med det nya familiemedlemmet.

Barbros lille atelier sa...

Helledussen, så skjønn han er! Imponert over at du har fått vasket, strøket og sydd mellom slagene. Kjempefin veske du har laget! Stilig med navn på!

Trine sa...

Så nydelig valp! Og kjempeflott veske :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige voven. Så kjekt at hun gjør seg forstått når hun vil ut i et viktig ærend.

Frua på Kaulum sa...

Så nydelig valp! Er jo en litt stressete periode, men veldig koselig også! Vår er nå på et punkt hvor søppelkassen er veldig interessant i tillegg til å rote i esken med papirinnsamling. Da er det alltid spennende å stå opp om morgenen... Lykke til videre med alle rutiner som skal øves inn :-)