fredag 3. desember 2010

Barselgave

Min fetter har blitt far for første gang, og da måtte jeg selvsagt sy en bleiepose å sende avgårde.
Denne er laget til søte lille Herman, håper den faller i smak :o)


Når mine "små" fettere begynner å få barn, da synes jeg at tiden virkelig har gått fort... og ikke minst at minsten har blitt stor - 4 og et halvt år allerede... kjenner jeg blir litt sentimental, og samtidig litt litt glad. Glad for at jeg har tre friske gutter, for det er ingen selvfølge. Glad for at vi har hus, jobb og nok mat på bordet til en hver tid. Sentimental fordi tiden med babylukt i huset for lengst er over.

Her i innlandet lever vi for tiden i et sprengkulde-vakum... litt slitsomt når vi på 5. dagen ikke kan gå ut å leke i barnehagen. Det er så kaldt at varmepumpa nesten slutter å virke... så kaldt at vi snart har fyrt opp 25 av de 60 sekkene jeg kjøpte tidlig i høst... så kaldt at Milla nesten ikke vil gå tur... så kaldt at jeg nesten ikke har pynta til jul enda...

I dag var jeg å kjøpte ny krans til døra - og litt pynt... så nå begynner jeg å få litt julestemning. I helgen skal vi på valpekurs, og så skal jeg ned i kjelleren å finne fram litt mere pynt. Pynte litt og sy litt... Neste helg skal vi ha pepperkakebaking med resten av slekta - det blir morro!

Ha en flott helg :o)

2 kommentarer:

Pia sa...

Vi fyrer her og - vanvittig kaldt!
Nok en flott bleiepose!

Namaste (jeo74) sa...

Den falle nok heilt sikkert i smak ja :o)

Det e kaldt her hos oss og, men ikkje så kaldt som hos dåkke heldigvis ;o)

Lykke te med valpekurs i helga da!
Det var me og på og det angre eg ikkje på :o)