lørdag 16. juli 2011

Bursdagsvesker og ting jeg ikke kan...

Sommeren raser avgårde her i mitt ferieparadis, hytta, i skrivende stund er det det nydelig sol fra skyfri himmel, men slik er det jo ikke alltid. Hva gjør man så når det er +8 grader og regn? Jo, mor syr, prøver seg på ting hun ikke kan så godt mens gutta er ute og fanger dagens middag.... :o)


Jeg er ikke veldig stø på å sy glidelåser, men min mor ville så veldig gjerne ha en pung/veske hun kunne ha solkrem i når hun skal til syden. Og når jeg først prøver kan jeg ikke dy meg for å kjøpe inn materialer til å lage flere. Fant flotte metervare med coated stoff (nesten voksduk) på jysk og åhlens. Det småblomstrede er også kjøpt på åhlens.

Med for og greier :o)


Kuult stoff - ikke sant?

Mens jeg først var i gang sydde jeg en liten nålepute av rester til å ha i den über kule/retro sy-utstyr kurven vi har her på hytta, forøvrig lagd av min mormor en gang i tiden.
Inspirert av at alt så ut til å gå på skinner gikk jeg igang med to bursdagsvesker til småpiker, siden alle på epla er solgt ut... Har kjøpt noe supersøtt uglestoff på nett, dyrt men fiiint, som jeg fant ut ville passe bra... 


De er nesten like, bare litt forskjellige i rekkefølgen stoffet er sydd på. De ligger på epla, så trenger du en søt liten bursdagsgave til en liten prinsesse så finner du de her.

God lørdag :o)

Ps. I kveld blir det krabbefest her - min far hadde visst fått garnet fullt av krabber :o) nam, nam!!

5 kommentarer:

Lill sa...

Flinke deg! Uglestoffet var nydelig og det var veska også....også jeg som ikke har ei eneste prinsesse å lage til (ikke engang et tantebarn eller små venninner....)- her er det gutter for alle penga;) Her i gården er fotballdrakter det eneste plagget gutta vil gå i. Jeg har kapitulert og synes faktisk det er et utrolig lettvint plagg (miljøskadet???)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jammen det er jo vår kjøkkenduk! He he. Og stoffet fra Åhlens har jeg også. :-) Fine, fine ting og det uglestoffet var kuuuuult. Da Blir vel kjole det neste?

Sonja frå Sunnfjord sa...

Skal seie du har vore produktiv:) Dei to jenteveskene var supersøte med mange fine detaljar!
Krabbe høyrest godt ut, sjølv om eg berre et klørne:)

Sonja :-)

Åpent hus sa...

kjempefine vesker! :)

Trine Lill sa...

Så flink du er!:D
Jeg falt pladask for den lilla pungen der, med søte, små cupcakes og greier.♥