søndag 28. august 2011

Uglepunger

Jeg har sydd to søte uglepunger på oppdrag, dvs. hun som har bestilt var ikke sikker på hvilket stoff hun ville ha sammen med uglestoffet, så da sydde jeg like godt to stykk... Så nå ligger de bare der i Epla butikken min å venter på at hun skal plukke seg ut en av dem :o) Den andre, den hun ikke kjøper, vi komme for vanlig salg når hun har bestemt seg. Inntil videre er de begge listet som reservert.

De er begge sydd av nye stoffer utvendig, med for av gammelt sengetøy. De har også en D-ring sydd fast med bånd i siden, og en hank sydd av samme bånd påfestet en karabinkrok. Praktisk når man vil bære den med seg og ha hendene fri samtidig :o)

HUSK pute auksjonen til Hjertelill som pågår i en time til - les mer om den HER. Pengene går til de sultrammede barna på Afrikas horn.

Til dere som venter på innlegg om loppestoffene jeg fikk tak i går - de henger fortsatt til tørk.... men her er en liten forsmak:

8 kommentarer:

Sonja frå Sunnfjord sa...

Finfine pungar!
Eg ♥ det oransje stoffet du har hengandes til tørk:)

Pia sa...

Kule punger, likte spesielt godt den øverste:)

Lill sa...

Sminkepungene er kjempesøte:)
Håper du får pakke i posten i morgen - og tusen takk for all hjelp, Katrine! Artig med litt loppefangst. Ser ut til at jeg fant noe av det samme på fretex her om dagen, det i krepp med grønne blomster.

Findus sa...

Kjempesøte punger :)

Barbros lille atelier sa...

Å, så fiiine!! Flinka!

Signe sa...

Åh, du er flink altså :)
Den grønne og oransje er helt klart min favoritt, men de var veldig fine begge to!!

Klem,
Signe

Trine Lill sa...

Ååå, se på de der da!Ugler er så søte! Og de fargene der er jo helt knall. Du er en mester med stoff!:D

Guri sa...

Så stilige disse var! Skjønner godt at dama kjøpte begge to!