lørdag 8. oktober 2011

Loppis

Er du av dem som kjenner igjen den frydefulle følelsen når man oppdager at det endelig kommer en loppis i nærheten av der du bor?? I dag bladde jeg raskt igjennom avisa etter frokost og plutselig ble øynene dratt mot en annonse for loppemarked. Yess!! Endelig - tenkte jeg, og regelrett hev fra meg avisa, rasket med meg lommebok og mobil og løp ut i bilen. Å kjøre bort dit tok ca. 30 minutter, og på turen dit hadde jeg sommerfugler i magen... Tenk om det var hjertebank stoff å finne? Eller en Kathrineholm bolle? Eller.... mulighetene er mange på loppemarked.

Tydeligvis var det mange som hadde tenkt tanken i det nydelig høstværet, for da jeg ankom var det stappfullt og fryktelig rotete... I andre etage hvor de hadde tekstiler og klær lå alt hulter til bulter og så ikke spesielt innbydende ut. Jeg strener rett til tekstilhaugen og måtte rote meg gjennom alt for å finne.... nesten ingen ting... et sengesett, en bit stoff, et sjal med elefanter og noe som ser ut som om det har vært en gardin med epletrykk på... i en annen bunke fant jeg flere heklabrikker og en blå stoff brikke med trykk, så den var jeg heldigere med :o)


I første etagen var det ikke stort bedre, veldig rotete og lite innbydende... trålet meg igjennom flere langbord uten å finne noe som helst av interesse... Bland lekene fant jeg en dinosaur til minstemann som ble med hjem for en femmer, og en liten bunke LP-plater. Ingen fine tallerkener til å lage etagefat med som Elin med bloggen Fragmenter har laget, ingen Kathrineholm boller eller opalglass vaser som mange skryter av å finne... 


Men, mye folk var det der, og tydeligvis hadde det gått mye møbler for i møbelteltet var det nesten tomt. Og lykkefølelsen av at det endelig var en loppis i min nærhet drar jeg med meg i hele dag, selv om utbyttet ikke ble så stort. I tilegg har vi nydelig høstvær i dag, og det hjelper jo på!

Ha ei fin helg folkens, og ikke glem å stemme på meg i konkurransen til Foreldremanualen - da blir jeg veldig glad :o) ... og du - man kan stemme hver dag! 

Bursdagsgave

PS. Ser dere at jeg har oprettet egen FB side for 3prinser? Dersom du er på FB vil jeg bli henrykt om du liker siden min der også :o) Tenkte jeg skulle ha en uhøytidlig gi bort der jeg trekker en blandt følgerene som vinner en pung laget av meg, når jeg har fått 100 følgere der inne! Sleng deg på - kanskje det blir du?

5 kommentarer:

Randi sa...

Hei! Bra du fant deg litt stoff da:) Oppdaga plutselig at det var loppemarked her i bygda i dag og! I fjor var det dårlig der, men jeg bare måtte ivei likevel, i tilfelle det var en skatt der :) Men jeg dro tomhendt, det tror jeg er første gang har skjedd:) Ha en fin lørdagskveld! KLEM.

ReVinyl sa...

Så kjipt når man har så store forventinger :( Når det er sagt, så synes jeg du fant flere fine ting jeg! Floraplata elker jeg jo ;)

Nydelige heklabrikker!

Har ikke lagt merke til den vanvittig vakre headeren din før jeg. Kan den være ny?

Fortsatt fin fin hælg te dæ! :) Siw

Barbros lille atelier sa...

Fine tekstiler du har funnet!
For en gangs skyld husket jeg å tråle facebooksiden for loppemarked i Bergen, men denne helgen var det absolutt ingen loppemarked. Det var skikkelig nedtur...

3prinser sa...

Siw - Headerene er ny ja, den kommer fra "free backgrounds by itkupilli" - se link nederst til høyre.

hanne sa...

Her jeg bor selges det lopper der det videresendes klær, sko og diverse til barnehjem osv. Jeg tar meg alltid en ekstrarunde etter å ha avlevert mine lopper ;-)
Det har dukket opp litt...
Flott pung du har sydd og jeg liker deg gjerne på Face, jeg!