onsdag 11. januar 2012

Fortsatt salg og gave til meg selv...

Det blir lite blogging fra min side for tiden... lysten er ikke helt tilstede, og ikke har jeg tid heller. Salget på Epla derimot - det fortsetter med stil, og jeg har satt ned prisen ytterligere på stoffpakkene jeg har lagt ut i Epla-butikken min :o)

Når blogge-lysten kommer tilbake skal jeg også fortelle dere mer om julegaven jeg handlet til meg selv hos Kakle, etter jul vel og merke... Har såvidt fått pakket den opp, og det klør i fingrene etter å prøve den, men det er mye å sette seg inn, så det kan ta tid før jeg får gjort det. Har nemlig akkurat fått to førsteklassestudenter i praksis på jobb, så det blir lange dager og mye ekstra jobbing for meg som er praksislærer - men det er gøy og lærerikt!

Her er det nye vidunderet mitt...
Har du erfaring med denne maskina vil jeg gjerne høre mer fra deg! Synes nemlig at den virket litt skummel da jeg pakket den opp og satt meg ned for å lese igjennom manualen...

6 kommentarer:

Lill sa...

Hei, godt nytt år!
Så gøy med ny maskin! Jeg har ikke samme merke som deg, men du må bare øve deg på å tre maskinen. Når du har lært deg det, så er det bare å prøve seg litt fram. Litt uvant i forhold til vanlig maskin, men du så effektivt og greit!
Det har visst vært en bloggedown for meg også....vi får se hva det nye året bringer:)
Klem fra Lill

Sonja frå Sunnfjord sa...

Det blir nok proft resultat når du kjem inn i syinga:) Har ikkje slik maskin sjølv.
:-)

Små og store gleder sa...

Gratulerer med ny maskin. Lykke til med bekjentskapet med maskinen. Jeg har ikke den maskinen men har nettopp kjøpt meg en Bernina overlock maskin - og har så vidt for prøvd den og gleder meg til å utforske den videre. Ha en fin dag :)

Lena sa...

Heyyy, grattis med nytt monster! Jeg synes slike maskiner ser skremmende ut, jeg...

Lappeline ♥ sa...

gratulerer med ny maskin....jeg har denne maskinen og er kjempe fornøyd.....
Lykke til med syingen

Fin kveld til deg

3prinser sa...

Lappeline - har du noen gode tips å dele med meg?