mandag 9. juli 2012

Sommer, vesker og bilderas

Det er sommer det er sol og det er søndag... nei, mandag er det visst... hodet har tatt ferie det også, og jeg har ikke telling på dagene lengre... I går reiste vi fra regn i sør til sol og sommer i nord, deilig å våkne opp på hytta til sol og varmt vær.


Vi har vært en runde i Danmark, reiste ned med Superspeed fra Larvik søndag morgen, og tilbake igjen på torsdag formiddag. Legoland besøkte vi mandag, litt shopping ble gjort i Alborg tirsdag + vinsmaking på kvelden og onsdag møtte vi et vennepar i Blokhus (som vi ikke har møtt på 7år!!), og tilbrakte dagen på stranda/huset de leide før vi kjørte opp til Hirtshals på kvelden og overnattet der til torsdag. Hyggelig tur alt i alt!


Før vi reiste sydde jeg to vesker til tvilling-jentene til Trine/Bonkarakka som takk for alt det fine jeg fikk av henne. Jeg fikk en hel svart-sekk full av stoff, bånd, glidelåser mm. Det resulterte også i en bestilling på to vesker. Med glidelåslukking... fy for noe pirkearbeid det ble... det blir ikke det første jeg tar på meg igjen, med mindre jeg finner ut en enklere måte å sy i glidelåsene pent på. Ja, ja... nå er de ferdige og snart på vei til sine nye eiere :) Her kommer litt flere bilder...

Veskene Trine fikk tilsendt til tvillingene

Veskene jeg har sydd på bestilling, med glidelåslukking...

4 kommentarer:

Guri sa...

Heisann! Takk for besøket i bloggen min! Det er nok lenge, lenge til jeg blir noen reser med symaskinen, hvis jeg noen gang blir det! Men moro er det lell!
Skjønner godt at dere kosa dere i Danmark; legoland er jo bare toppen og landet er et herlig ferieland :)
Herlige vesker du har sydd igjen! Moro å se hvordan du kombinerer stoffene! Ha en fortsatt fin ferie! Neste år får du ta med gutta dine til Kristiansand! Abra Havn og Dyreparken er fantastisk! Jeg skal kose meg her i 6 uker i sommer, og blir som en 5-åring igjen :)

Hilde sa...

Kjempefine vesker :) Så dem hos Bonkarakka :)
Danmark er flott - og ferie er absolutt deilig ;)

Jeg følger deg videre her og leser litt mer :) God sommer!

Sonja frå Sunnfjord sa...

Fleire fine vesker frå deg:)
Nyt ferien!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Åh, for noen skjønne vesker! :)
Ser ut som en herlig tur til Danmark altså!

Fin onsdag til deg :)