tirsdag 4. september 2012

Blogg og stoffbyttegrupper

Jeg er nok ikke i det beste blogge-humøret for tiden, det kan vel merkes på hvor ofte det kommer innlegg her... Jobben krever sitt, planer skal skrives og barn skal følges opp, og med høsten kommer også foreldremøter, foreldresamtaler, oppstart av ditt og oppstart av datt. Fint det, men det krever energi og tilstedeværelse, og jeg merker at det stjeler "alt" for tiden.

Joda, jeg finner tid til å sy, det er jo min måte å koble ut verden på, samle tankene, rekreasjon, inspirasjon...

Et resultat av syglede og rekreasjon (snart på Epla)

En annen ting som gjør meg glad er loppemarkeder, fine stoffer og morsomme gjenstander. I helga var det loppis her i området, o lykke på jord! Men... det var ikke store fangsten jeg fikk med meg derfra denne gangen... jaja, bedre lykke neste gang.

Bedre lykke har jeg hatt etter jeg meldte meg inni en svensk påslakan bytegruppe på FB, der har jeg virkelig fått byttet til meg noen godbiter. Så inspirert ble jeg av denne gruppen at jeg likegodt startet en norsk retrostoff byttegruppe også sammen med Fargefest Randi. Gruppen heter nettopp det; Retrostoff byttegruppen, det er en lukket gruppe, og du må ønske medlemsskap eller bli lagt til av noen som allerede er medlem. Der kan vi bytte stoff oss i mellom, vi retrostoff avhengige... Noe for deg? Ta en titt da vel!

10 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Supre punger, fint at du finner ro og lader batteriene ved symaskina.

Flott tiltak med byttegruppa.

Hjertelill sa...

Så fine punger! Jeg får ikke sydd så mye om dagen, men er på strikkebølgen innimellom alle møtene vi flyr på :) Super gruppe på fb. Klem

Sonja frå Sunnfjord sa...

Veldig fine pungar du syr!
Flott med ei byttegruppe:) Eg har dessverre ikkje så mange store bitar med stoff, og tilgangen av retrostoff er heller liten her i området.

Nina sa...

Kjempefine ;). Liker jo spes godt alt som er lappete jeg da vettu. Jeg har hatt såååå lang sypause (omtrent siden nyttår) nå for har ikke hatt noe motivasjon, men kjenner at den kommer litt krypende nå. Har savnet det slik.

Lena sa...

Sååå kule punger! Må jeg finne deg på Epla igjen, mon tro???
No syberte er jeg ikke - så min symaskin får stå i en krok til jeg virkelig behøver den... Men STRIKKE - det har jeg begynt med litt på kveldingen igjen. Starter litt idet små, så få vi jammen se hva det blir til slutt. Nå jobbes det iherdig med en tunika.

Ønsker deg en glad onsdag, jeg er så "heldig" å være SM med bronkitt - OG våkne klokken seks om morgenen...

;o)

Hilde sa...

Kjempefine!
Førskolelærer og 3-barnsmor, jeg og, så jeg vet hva du snakker om i forhold til tidsbruk i disse tider. Jeg har fri en dag i uken, og i dag brukte jeg 5 timer av fridager min på å skrive planer. Min personlige plan var egentlig å sitte foran symaskinen... Ja, ja... Neste onsdag kanskje, eller i neste måned i hvert fall... ;)

Fabelaktig sa...

Så flink du er til å sy :)

Happy fredag og helg til deg :)
Ikveld er vi buden på middag hos ett vennepar og jeg gleder meg. Middag med venner er så koselig!
-smil&klem

Lena sa...

Duh - jeg ønsker meg en slik strikkepose, jeg... En sånn som jeg kan ha garnnøste og strikkepinner oppi - med hull til tråden. Har lett på Epla og finner igrunnen ingen jeg liker - og så synes jeg både bursdagsposene dine og pungene dine er så fine. Tror du det er noe du kunne lage på bestilling til meg?
Kan du ikke sende meg en mail på lena.gulbrandsen@meandi.no - så skal du få orkidéetips med på salget???

Glad lørdag ønskes!
Lena
;o)

tonemelone sa...

kan æ pliiiis få vær m i byttegruppa?? :-))

re:signert sa...

Skjønne ting du selger. Digger stoffene. Takk for kommentar. Og takk for tips. Vet du hvordan jeg gjør det?? Skrur av ordbekreftelsen? Mvh Signe