onsdag 3. februar 2010

Å handle på nett...

...kan fort bli dyrt hvis man ikke tenker seg om to ganger... det er jo så mange fristende tilbud rundt omkring!
Her om dagen leste jeg et innlegg fra Ida og kom plutselig på at nettopp disse boksene stod jeg og holdt i hånda da vi var innom Kopp på Røros i romjula.

 
Men tror du ikke jeg la dem ifra meg igjen??!! Vi er ikke så ofte på Røros, så da var det om å gjøre å finne dem andre steder, og helst i nærheten. Etter å ha lett og søkt på nett etter dem, fant jeg dem på Sweet Memories, bare for å finne ut at de var utsolgt....

Men denne dama gir ikke opp så lett nei - jeg sendte rett og slett en mail til eieren, og fikk raskt svar at de akkurat var komme inn igjen og at hun skulle legge de ut for salg igjen :o) Så bra!!
Jeg bestilte sporenstreks en pakke, men fant fort ut at det ikke lønte seg å bare kjøpe en av disse, og de hadde jo så mye annet flott også som disse koppene fra Rice: 

som jeg så bestilte 6 stykk av i forskjellige farger.... det ble litt dyrere enn jeg hadde tenkt meg, men... du som jeg gleder meg til det kommer pakke i posten :o)

2 kommentarer:

dillogdalla sa...

rice har mye fint ja.......jeg må bare ikke tenke så mye på sånne fine ting og tang jeg ,for jeg kan gå helt berserk!!!!!!Har også de tingene du viser her og de er daglig i bruk-så bare gled deg masse de!!!!Dette er bruksting og er hvert hver en krone!(jeg heiv alle plastkoppene fra ikea da disse kom i hus kan du si...:-)

Ananas sa...

Elsker Rice! Har mange av de små krusene til barn, fåes kjøpt i 6 pakninger, assorterte farver. Brukes daglig!

Har funnet en ny nettbutikk www.toispann.no de selger Rice til lav pris og grei fraktavtale :)