mandag 6. februar 2012

Hjertet mitt...

Hjertelig hilsen - LHL`s kampanje rettet mot kvinner og hjertesykdom starter 8. februar og varer fram til 8.mars. Du tenker kanskje at dette ikke angår deg? 1 av 3 kvinner dør av hjertesykdom. Visste du det? Det betyr at dette er viktig for ALLE kvinner. 
En kreativ og flott kvinne jeg har stor respekt for er Hjertelill, hun er hjerteoperert to ganger i løpet av de 12 siste årene og har følgelig engasjert seg mye i denne kampanjen. 


Hjertelill skriver dette på bloggen sin: I år har kampanjen oppfordret til kreative innslag. De ønsker seg mange strikka hjerter. Jeg vil gjerne gjøre min vri på det hele. Siden bloggverden er full av kvinner, så tenker jeg dette er en ypperlig arena til å fronte kampanjen. Jeg kunne ha lyst til å presentere bilder av hjerter i ulik form på bloggen min i denne perioden. Vil du delta med et bilde? Da blir jeg glad! Det kan være strikka, hekla, sydd eller hjerter i annen kreativ form, som f.eks fotokunst. Du bestemmer - kravet er at hjerteformen er i fokus! 


Jeg har sendt henne et hjertebilde - hva med deg?

6 kommentarer:

Lill sa...

Takk, min venn:) Gleder meg til å se om det blir mange hjerter å vise fram. Klem fra Lill

Irene Fossen sa...

Jeg skal sende hjerte til Lill!:-)

En annen ting - du la igjen en kommentar på bloggen min, og jeg har et "hjertelig" billetthefte til deg. Men hvor skal jeg sende det? Kontakt meg via bloggen http://gidetvidere.blogspot.com (der finner du også e-post adressen min øverst til høyre på siden).

God helg!

Namaste (jeo74) sa...

Heisann!
Eg rekke visst ikkje heilt rundt te alle så ofte som eg vil, men det e nå kjekt å ta turen inn te deg, som vanlig :o)

Eg sette veldig pris på sporene du legger igjen hos meg :o)
Du; eg kikkte på dei stoffpakkene du har lagt ut for salg på epla. E det mulgi å få kjøpt nåken av stoffene separat? Fått laga ein spesialstoffpakke liksom? Må jo spør vettu ;o) Lov å sei nei.

Du får nå uansett ha ei kreativ og flott ny veka.

Fargevandring sa...

Hei:-) Arti at du likte stoffene. Håper du får mye syglede med dem:-) Hilsen Anne Lise

Guri sa...

Hei!
Vil bare takke for koselig kommentar i bloggen min: Jeg blir så glad da jeg hører at det jeg lager blir brukt og satt pris på :)
Klem :)

Manuela - Mrs Hardy sa...

Hei!
Kan jeg få din emailadr?
mvh manuela, mrs hardy