lørdag 17. juli 2010

Kjole leting...

Mor i huset skal i et bryllup i slutten av Juli, og i den anledning hadde hun tenkt seg ny kjole. Et bryllup er jo en ypperlig anledning til å fornye garderoben litt. Hun har vært innom hver eneste butikk i byen hun bor i og prøvd hver eneste kjole hun kunne tenke seg at ville passe... Men fant hun noen kjole?? Neida, det ble bare med prøvingen...

Derfor så hun sitt snitt til å utforske butikkene i Steinkjer etter akkurat kjolen med stor K. Første runde på Amfi (det store nye kjøpesenteret) bar ikke frukter, så andre forsøk ble lagt til sentrum. Mor hadde en vag følelse av at det var her hun skulle lete.

Minstemann og mor reiste inn sent på ettermiddagen en torsdag under påskudd av at hun trengte heklepinner (mor orket rett og slett ikke drasse med seg tre gutter inn og ut av butikkene, på kjolejakt - kan du skjønne det??!!) Minstemann var blid som ei sol (heldigvis) og lurte litt på hva de egentlig skulle der da... Mor kikket på kjoler, i den ene etter den andre butikken, til hun kom til "Form og Farge". Det hørtes jo ikke akkurat ut som noen klesbutikk, men som vanlig var hun jo også ute etter knapper og bånd, så hun tenkte at det hadde de kanskje her.


Hvor feil kan man egentlig ta? I butikken hang det bare klær og smykker. Damen bak disken lurte på om mor så etter noe spesielt, mor nølte litt før hun sa (med håp i stemmen) "ja, egentlig leter jeg etter en kjole til et bryllup. Jeg har et par svarte pensko som jeg gjerne vil finne kjole til"... Damen bak disken målte mor med blikket og sa "Æ har akkurat kjloen te dæ æ ja, den kjæm te å pass pærfækt. Litt retro, e dein... Men du må itj flir nei!"... Mor lovte dyrt og hellig å ikke le, fikk kjolen og gikk for å prøve.

Kan dere gjette utfallet?? Kjolen satt perfekt og ble mors bare minutter senere :o) Og minstemann, ja han var helt enig...


Så nå strikkes det en bolero i rødt som skal være til, dersom det skulle bli litt kjølig på kvelden :o)

2 kommentarer:

Trine sa...

Oi - kult. Den ser sprek og morsom ut. Gratulerer - godt valg.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kul, så bra at det løste seg. Jeg finner "aldri" noe når jeg er på spesifikk jakt, når jeg MÅ ha det ene eller andre. Er ellers veldig god på power shopping, sånne gode impulskjøp.