lørdag 21. august 2010

loppefunn

Stakk innom "bruktbua" mi i går på handlerunden og der lå det jammen meg et hjertebankstoff!! Det er grønt med små blomster på... Det er ikke alltid jeg er like heldig med fangsten... her fotografert sammen med 2 dynetrekk jeg fant sist jeg var innom og som allerede er tatt i bruk :o)


Målet for turen var å finne en brukt og billig skinnjakke til et prosjekt - fant det også jeg ;o) Så nå skal det lages noe nyttig til MAC´en... lurer du på hva det er?? vel, følg med så får du se!


I da skal jeg på jentefest, et skikkelig 40års lag... har sydd ei flott veske til jubilanten, men bilder får nok komme senere siden jeg ikke helt vet om hun følger med på denne bloggen eller ei... hehe... Jeg gleder meg i alle fall! Mannen, som for tiden er hjemme på perm (hurra!!), er sendt med gutta til slekta i oslo mens mor koooser seg hjemme alene :o)

God helg - med eller uten fest, prosjekter, trening osv....

7 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så heldig du var, sjelden jeg finner sånne fine stoffer. Gleder meg til å se skinnjakkeprosjektet ditt:-)

Alene hjemme - og jentefest - høres vidunderlig ut. Kjenner jeg blir litt misunnelig. Her er mannen i Nordsjøen, og mor sitter alene med to små andre helg på rad. Ikke mye hæla i taket her...

Du lurte litt på priser på klovnebilder. De jeg viste på bloggen er 15 x 15 cm, og koster kr. 250,-. Disse selger jeg uten passepartout, og de passer perfekt inn i de små kvadratiske rammene til Ikea som har passepartout (og fins i hvit, svart og sølv) og koster 59 kr:-)

Kos deg masse i kveld!

Klem

Kaspara sa...

God morgen!
Herlig, herlig det stoffet i gult og grønt, skikkelig hjertebankstoff! Fint det øverste i turkistoner også.
Så synes jeg den posen det sto Olivia på var helt nydelig. Olivia er et utrolig fint navn også. Av en eller annen grunn er jeg så veldig glad i jentenavn som sluttet på a.
Ha en flott søndag!
Klem fra Kaspara

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei du, så fine stoffer i nydelige farger og mønster.

Tusen takk for koselig hilsen du la igjen hos meg!

Håper du får en fin uke!
Klem Elizabet

Trine sa...

Flotte stoffer. Og jeg er VEEEEELDIG nysjerrig på hva skinnjakka skal forvandles om til. Eller jeg tenker jeg vet hva den skal gjøre nytte som - men hvordan du gyver løs på jobben. Gleder meg til å se!

Siw Aina sa...

Så flotte stoffer du har funnet. Sengetøyet bringer fram minner om netter hjemme hos farmor og farfar da jeg var lita jente :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det øverste stoffet falt jeg for. Og om du tryller fram en pc-veske av den jakkka....ja da er du jammen meg god. ☺

Kommentaren over her fikk jeg også, jeg sletta den bare. Synes den var suspekt.

3prinser sa...

Må si meg enig med deg Elisabeth... så nå er den slettet ;)