tirsdag 27. september 2011

Sminke/ penge punger

3 nye punger er lagt ut i Epla-butikken min, sydd i nye stoffer. De er med D-ring i siden så man kan kjøpe til en armstropp hvis man ønsker det.
I dag baker jeg knekkebrød, lageret er tomt, formen er ikke helt bra og jeg MÅ ha knekkebrød til frokost og lunsj hver dag... har helt sluttet med vanlig brød, og det merkes godt på magen :o) Tror ikke gjærbakst er bra for min mage... Leste på KK-nett tidligere i dag at knekkebrød baking er inn for tiden... baker du knekkebrød?

I dag kom også de nye forsendelsesposene jeg har handlet på Trendsales, smarte poser i kule farger til å sende stoff, bleiepose, vesker mm. Gleder meg til å ta de i bruk!

4 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Nydelige sminkepunger! Du produserer i et imponerende tempo!
Kult uglestoff!

Jeg har tenkt lenge på at jeg skal bake knekkebrød, men det har blitt med tanken til nå:-)

Anonym sa...

Kule sminkepunger! =)

Har ikke bakt knekkebrød ennå, men nå som jeg har fått meg stort kjøkken må jeg nesten prøve... =)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige, forseggjorte punger. Nå MÅ jeg få testa ut om jeg kan klare å lage en toalettmappe eller sminkepungs snart. Ikke så avanserte som dine, men noe må jeg vel få til.
Jeg har som et av målene for året å bake knekkebrød - har fortsatt tre måneder på meg. Å, herregud, det er under tre måneder til jul!? Ok, jeg må definitivt prøve meg på sminkepunger, virker som en flott julegaveide.

ReVinyl sa...

Kjempefine punger! En flott detalj det med kroklissene (er det det det heter) som overgang mellom stoffene.

Jeg har bakt innimellom. Det er jo så sinnsykt mye bedre enn vanlig knekkebrød! Når jeg ikke orker kjøper jeg speltknekkebrød hos Meny. Lar vær å se på prisen ;) Magen får de sååå mye bedre. Spiser jeg brød, blir det gravidmage med en gang. Ja, enda mer enn vanlig til og med...hehe...Jeg er IKKE gravid altså, bare sånn at det er sagt!

Du, jeg synes den buy now knappen var vanvittig smart. Hvor har du fått tak i den og koster det mye for å bruke den tjenesten? Genialt!!

Ha ei fin hælg da! :) Siw